BAUNES PIZZARIA OG XL BURGER

BAUNES PIZZARIA OG XL BURGER

Bestil mad online
Bestil mad online

Recentreview


3 stjerner ud af 457 anmeldelser

Alle anmeldelser kommer fra JUST EAT kunder, som har bestilt fra Baunes Pizzaria og XL Burger. Vil du vide mere? Få mere at vide

29 mar 2022 at 20:11 Der var rejer i en calzone pizza
10 mar 2022 at 20:51 Semi dårlig mad, elendig levering og kundeservice!
5 mar 2022 at 20:40 Kold…
24 feb 2022 at 22:21 maden var længe om at komme, plus der kom peberfrugt på selvom det ikke var ønsket.
24 feb 2022 at 20:53 Leveringen kom meget for sent og pizzaen var ikke varm desværre. Den ene af bestillingerne var også forkert. De plejer ellers at være gode ved Baunes.
19 feb 2022 at 19:22 Pizzaerne var i orden og varme. De kom også før leverings tidspunkt. Så meget tilfreds. Venlig og smilende betjening.
18 jan 2022 at 20:25 Min favorit pizza-mand gennem mange år nu! Perfekt pizza og altid sød og smilende betjening og levering. Kan kun anbefale til alle. 5 stjerner!!!
8 jan 2022 at 20:15 Maden var kold og ik ret god men ventetiden er det værste da jeg skulle vente en halv time efter der stod den skulle have været her så jeg bestiller aldrig der fra igen
30 dec 2021 at 22:29 1 1/2 time. og så havde de glemt min cola. Maden var dog udmærket.
7 dec 2021 at 19:31 Pizzaerne var rigtigt gode og varme. Bestiller helt sikkert herfra igen.
5 dec 2021 at 20:18 Fik det forkerte mad
3 dec 2021 at 3:13 Pizza var såmænd fin nok, det var dog ikke dem jeg bestilte. stakkels dem der havde bestilt salat pizza og fik Mexico med ex Chilli. jeg selv kom såmænd bare selv Chilli på dem jeg fik.